Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 54 24 86

Verhuur feestmateriaal 

Feestmateriaal voor een knaller van formaat

Plan je een verjaardagsfeest, een communiefeest, een huwelijk, een barbecue, een tuinfeest of een andere speciale gelegenheid? Ben je daarom op zoek naar partytenten, (staan)tafels, stoelen, een mobiele frituur, frigo's of koeltogen, diepriezers, zaalversieringen of terrasverwarmers? Search no more! Doe beroep op ons assortiment feestmaterialen om jouw feest  helemaal te doen slagen en een verpletterende indruk achter te laten bij jouw gasten. 

WLA Rent verhuurt allerlei soorten feestmaterialen voor zowel grote als kleine events. Zowel klassieke als trendy materialen zijn bij ons ter beschikking. Wij nemen met plezier een deel van jouw werk en zorgen uit handen door het gekozen materiaal met de grootste zorg te leveren of te laten afhalen op een moment dat geschikt is volgens jouw agenda. 

Ons feestmateriaal is jouw garantie voor een knallend feest waar achteraf nog lang over gesproken zal worden. Voor meer informatie kan je ons gerust contacteren. We kijken er alvast naar uit om van jouw feest mee een knaller van formaat te mogen maken!