Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 54 24 86

Verhuur bouwmateriaal 

Bouwmateriaal en -machines voor alle soorten projecten

Wil je grotere werken aanpakken in je woning of in je bedrijf en heb je slechts tijdelijk nood aan een bepaald product? Dan is huren de ideale oplossing voor jou!

Bouwen of verbouwen gaat zoveel vlotter met de juiste materialen en machines. Bij WLA Rent vind je een breed aanbod bouwmachines, grondverzetmachines, tuinmachines en landbouwmachines van allerlei gerenommeerde merken. Of het nu gaat over graafmachines, wielladers of andere machinerie: ons verhuurbedrijf helpt je graag verder met het vinden van het geschikte gereedschap voor jouw (bouw)project. 

Maak jij je tuin ook graag klaar voor de zomer en wil je zo snel mogelijk af van het vuil dat veroorzaakt werd door de regen, sneeuw of andere winterse weersomstandigheden? Ons verhuurbedrijf heeft alle machines in huis die je nodig hebt voor jouw tuinwerken. Wat is er rustgevender dan te kunnen genieten van de frisse buitenlucht in je eigen tuin, tussen de groene en kleurrijke planten en perken? Een kleine stadstuin of groter landgoed; jouw werk wordt sowieso een pak lichter gemaakt dankzij onze professionele en veilige machines. Voor grotere (landbouw)gronden bieden we eveneens een ruim aanbod van kwaliteitsvolle en efficiĆ«nte machines die we ter beschikking stellen aan eerlijke prijzen zodat je de werken op jouw veld binnen een mum van tijd kan voltooien. 

Pak je bouwwerken of klusjes zorgeloos en met beide handen aan en vertrouw op de hoogwaardige machines van WLA Rent. Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor het huren van materiaal. 

Of bent u op zoek naar feestmateriaalContacteer ons gerust en geef ons je vragen door, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn wat betreft het materiaal voor de uit te voeren werkzaamheden. Profiteer in heel Vlaanderen van ons uitgebreide gamma, onze technische vakkennis en onze feilloze service. Ben je niet in de mogelijkheid om de nodige machines zelf op te halen? Laat het ons weten en bespreek samen met ons onze leveringsservice. Wij staan klaar om jou te adviseren!